Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (26)Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Решетило Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Решетило Л. І. 
Можливості нагромадження рибофлавіну мутантами дріжджів Сandida quillermondii [Електронний ресурс] / Л. І. Решетило, В. Т. Лебединець // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 17. - С. 90-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2016_17_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 710.582 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Решетило Л. І. 
Дослідження змін якості, вітамінів і пігментів зеленого часнику під час зберігання [Електронний ресурс] / Л. І. Решетило // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2017. - Вип. 18. - С. 86-91. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2017_18_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 511.573 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Решетило Л. Г. 
Методична розробка уроку англійської мови для студентів професійно-технічних закладів [Електронний ресурс] / Л. Г. Решетило // Іноземні мови. - 2018. - № 1. - С. 47-52. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/im_2018_1_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 254.449 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Решетило Л. І. 
Харчова цінність та споживчі властивості черемші Карпат [Електронний ресурс] / Л. І. Решетило // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 19. - С. 77-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_19_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 676.186 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Решетило Л. І. 
Поліпшення зберігання та якості яєць курячих харчових шляхом обробки їх поверхні [Електронний ресурс] / Л. І. Решетило // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 21. - С. 66-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2018_21_12
Попередній перегляд:   Завантажити - 930.395 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Решетило Л. І. 
Яйця страусині столові: харчова цінність, зберігання [Електронний ресурс] / Л. І. Решетило // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2019. - Вип. 22. - С. 52-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2019_22_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 322.768 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Стоева Т. В. 
Эффективность гипооксалатной диеты в лечении детей с атопическим дерматитом [Електронний ресурс] / Т. В. Стоева, Л. В. Решетило, Е. В. Титкова // Педиатрия. Восточная Европа. - 2018. - Т. 6, № 3. - С. 421-428. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pedeaseu_2018_6_3_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 137.694 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Решетило Л. І. 
Мікроорганізми як продуценти рибофлавіну [Електронний ресурс] / Л. І. Решетило // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2020. - Вип. 23. - С. 116-120. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2020_23_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 356.729 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Решетило Л. І. 
Мікробіологічна безпека харчових продуктів: плісеневі гриби та ризики отруєння їх токсинами [Електронний ресурс] / Л. І. Решетило // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2020. - Вип. 24. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2020_24_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 269.731 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Решетило Л. І. 
Формування вуглеводневого та білкового складу часнику при вегетації в зоні Західного Лісостепу України [Електронний ресурс] / Л. І. Решетило // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2022. - Вип. 30. - С. 22-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2022_30_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 458.707 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського